logo.png
 
 
 
 

  >

Glass over kjøkkenbenk

Glass over kjøkkenbenken er en fin måte å bevare kjøkkenveggen på. Glasset er enkelt å holde rent, og mange velger glass når de fornyer kjøkkenet sitt. Her ser vi bilde fra en fornøyd kunde: 

kj_kkenglass865.jpg

Innglassing av veranda

På sene høstkvelder er det deilig å trekke seg inn i en vinterhage. Vi leverer både vinterhage og innglassing av veranda, samt terrassevarmer. Her ser vi bilde fra en kunde som ønsket innglassing av sin veranda:  

vinterhage121.jpg

Glassrekkverk

Glassrekkverk er også noe som flere og flere får sansen for. Et stilrent og lekkert produkt. Her ser vi bilde fra en av våre kunder som ønsket glassrekkverk til trappen sin. Kjempeflott! 

glassrekkverk_trapp.png
received_1705720789486511.jpeg

 Glasset vi har brukt her er 13,52 mm herdet og laminert. Herdet glass tåler mye mer enn vanlig glass, og det skal mye til før det knuses. Dersom uhellet er ute og glasset blir knust, så vil ikke glassplintene havne på gulvet, de vil bli hengende fast i lamineringen, noe som er veldig gunstig mtp. kuttskader. 

glassrekkverk_tome.jpg

Mange synes kanskje det høres skremmende ut med utvendig glassrekkverk, men med sikkerhetsglass i kan du trygt sette det opp uten bekymring.  Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten.

Åpningstider

Mandag-fredag:
   08:00 - 16:00

Kontakt

Alta:
 78 44 36 80

Kirkenes:
 46 74 36 80

Vakt:
 92 40 36 80

E-post:
post@thermoglass.no


Kontakt oss via 

Messenger her

 Facebook