logo.png
 
 
 
 

  >

LEVEGGER fra Kjells Markiser og Norsol

Kald trekk fra sidevind gjør gjerne at finværsdager ikke blir like behagelige. I stedet for å bygge en fast vegg som permanent stenger for utsyn, kan  levegger enkelt trekkes inn når de ikke er i bruk.


Grip levegg fra Norsol
En sideveis levegg skreddersydd ditt privatliv. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Med Grip levegg fra Norsol får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher dine ønsker. GRIP håndtaket, dra den til siden og nyt GRIP® fra NORSOL®

Ona levegg fra Norsol
En fleksibel levegg for alle anledninger. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Med Ona levegg fra Norsol får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher fasaden eller markisen din.

Screen brukt som vindskjerming fra Kjells Markiser
En screen vertikalmarkise skjermer for vind og sollys uten å blokkere utsikten. Duken er enkel å holde ren og kan tilpasses fasaden.

Vertikalmarkise fra Kjells Markiser
Vår vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie. Vertikalmarkisen tilpasses slik at den går i ett med bygget eller verandaen.

Åpningstider

Mandag-fredag:
   08:00 - 16:00

Kontakt

Alta:
 78 44 36 80

Kirkenes:
 46 74 36 80

Vakt:
 92 40 36 80

E-post:
post@thermoglass.no


Kontakt oss via 

Messenger her

 Facebook