logo.png
 
 
 
 

  >

MARKISER

Sollyset er viktig for oss: Det gir oss energi og er etterlengtet etter den lange norske vinteren. Noen ganger føler vi likevel behov for å skjerme oss mot både lyset og varmen. Her får du dekket alle behov: Den holder den verste varmen ute på varme sommerdager, gir ekstra skygge på uteplassen, skjermer for sjenerende sollys og beskytter mot direkte sol, som kan skade møbler og gulv.

- Norlet, markise fra Norsol
Norlet fra Norsol er terrassemarkisen for alle anledninger. Solide armer og frontskinne i bruddsikker aluminium sikres optimalt dukspenn og lang levetid (inntil 60.000 sykluser). EN13561-vindklassifisert inntil klasse 3 (liten kuling; 13,6 m/s).

- Norlux, markise fra Norsol
Norlux lever opp til sitt navn. Spesialutviklet for norsk klima med markedets beste dukspenn i sin klasse. Den kan skreddersys inntil 25 kvadratmeter, har et stort fargevalg og kraftige armer som skaper et trygt og hyggelig uteområde. Om solen for en periode vil skjermes, om regnet kommer eller du trenger et fleksibelt tak gjør Norlux nytten på en utmerket måte.

- Norbox, markise fra Norsol
Norbox er en kassettmarkisen som byr på høykvalitets komponenter, gjennomtenkt mekanikk og et tvers gjennom attraktivt design.

- VIndusmarkise fra Norsol
En tidløs klassiker innen solskjerming. En vindusmarkise fra Norsol løfter fasadens uttrykk , gir svært effektiv solskjerming og skaper et trivelig innemiljø. For maksimal fleksibilitet og komfort anbefales motor og fjernbetjening.

- Fasademarkise fra Norsol
Markisen for de store vindusflater. Norsol Fasademarkise er en kraftig konstruksjon for alle bredder. Med solide komponenter er den svært stabil, samtidig som den gir svært effektiv solskjerming og godt utsyn. Velegnet for motorisering og automatikk.

- Classic terrassemarkise fra Kjells Markiser
Classic terrassemarkise kan brukes på terrasser, verandaer, uteserveringer, kiosker og butikker. Classic med vårt eksklusive sorte skrog kan leveres med design gavel som elegant forener markisens ulike former. Kan leveres med marcesafunksjon med dukbalk som gir ekstra ståhøyde, smart hvis lav høyde og/ eller for å kunne åpne terrassedør.

- Nova terrassemarkise fra Kjells Markiser
En eksklusiv terrassemarkise hvor duken er beskyttet i en halvkassett, noe som gir en lenger levetid på duken. Nova er utviklet med tanke på dagens krav til funksjon og design og er en meget sterk og solid terrassemarkise med profiler i ekstrudert eller støpt aluminium for optimal styrke. Firkantrør og dukrør er i stål. Dyneema®-bånd gir lenger levetid på armene og hindrer knirking og rust. Senkekappe som skjermer mot den lave kveldssolen er ideell for nordlige breddegrader.

- Designmarkise fra Kjells Markiser
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Solide armer og Dyneema®-bånd sikrer lang holdbarhet og stram duk.

- Kassettmarkiser fra Kjells Markiser
Kjells kassettmarkiser er en solid og stilfull markise der markisearmer og –duk ligger helt innkapslet i kassetten. Dette gir et lekkert utseende kombinert med optimal beskyttelse og lang levetid.

- Spesialbraketter fra Kjells Markise
Dersom utslående dører eller monteringshøyden er kritisk lav, må man benytte seg av spesialbraketter og spesialtak.

- VIndusmarkiser fra Kjells Markiser
Kjells vindusmarkise er en praktisk solskjerming som hindrer sjenerende sollys i å komme inn. Fjærer i markisearmene holder duken stram og fin, og solide armer og markisekasse gjør dette til en løsning som varer. Lakkerte profiler og valgfri duk gir deg mulighet til å velge den stilen som passer best til din fasade. Kjells Marskiser har over120 uliker duker. 

 

 


Ta gjerne kontakt

Har du spørsmål ang. markiser? Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss. 


Navn:*
E-postadresse:*
Adresse:
Tlf.nr.:
Spørsmål:*
Åpningstider

Mandag-fredag:
   08:00 - 16:00

Kontakt

Alta:
 78 44 36 80

Kirkenes:
 46 74 36 80

Vakt:
 92 40 36 80

E-post:
post@thermoglass.no


Kontakt oss via 

Messenger her

 Facebook