logo.png
 
 
 
 

  >

Utvendige persienner

Persienner stopper varmen allerede før den kommer inn i rommet. Dette er dermed solskjermingsløsningen med lavest varmeinnslipp av alle. Persienner skaper gir deg mulighet til å regulere hvor mye lys du vil slippe inn, samtidig som de er diskret og ikke gjør så mye ut av seg når de ikke er i bruk.

Utvendige persienner fra Kjells Markiser:

- 50 mm Utvendige persienner
Disse persiennene har 50 mm brede lameller som leveres i 3 varianter: 50 mm, 50 mm variant og 50 mm spesial.

- 80 mm Utvendige persienner
Denne persiennen har en kraftig og solid konstruksjon som passer best for store vindusflater. Den gir et luftig inntrykk med 80 mm brede, valsede lameller.
Dette er en solid utvendig persienne med lang levetid og lite vedlikehold!

- 50 mm Variant
50 mm Variant-persiennene er solide fasadepersienner til mellomstore vinduer som passer like godt på eneboliger som på større bygg. Variant kan også benyttes på vippevinduer.

- 50 mm Spesial
50 mm spesial-persiennene passer til vippevinduer som f.eks H-vindu og til verandadører. Spesial gir full solskjerming selv med vinduet i luftestilling.


Utvendige persienner fra Norsol: 
- Continent 50
En utvendig persienne for de små anledninger. Passer utmerket skreddersydd til et vippevindu eller en terrassedør. Betjeningen gjøres todelt fra innsiden av rommet til en pris og kvalitet du lever godt og lenge med. Smykkes helheten i tillegg med den lekre aluminiumskassetten i toppen heves fasaden din ytterligere.

- Diplomat 50
En utvendig persienne for de fleste anledninger. Skreddersys til alle vindusformer inntil 6 kvadratmeter. Manuell betjening gjøres svært elegant i en operasjon; Ned, opp og lamellvinkling i ett. Smykkes helheten i tillegg med den lekre aluminiumskassetten i toppen heves fasaden din ytterligere.

- President 50
En utvendig persienne bygget for norske værforhold og byggeskikk. Skreddersys til alle vindusformer med ekstra vindsikring i toppkassen for ekstra stabilitet. Motorisering og automatikk øker komfort, trygghet og fleksibilitet i løsningen. Velg vår helkassett i aluminium for skjøtefritt og varig helhetsinntrykk med topp kvalitet.

- President 80
Skreddersys til alle vindusformer med ekstra vindsikring i toppkassen for ekstra stabilitet. Profilerte 80 mm lameller gir svært godt utsyn selv når de er vinklet etter solens gang. Styreskinner i sidene er også standard og bekrefter kvaliteten i produktet. Motorisering og automatikk øker komfort, trygghet og fleksibilitet i løsningen. Passer like godt til trehus, funkis- og leilighetsbygg, som til næringsbygg.

Les mer om uvendige persienner fra Norsol og Kjells Markiser her.

 


Prisforespørsel

Ønsker du et uforpliktet tilbud på utvendige persienner?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss. 


Navn:*
Adresse:*
E-postadresse:*
Produkt: *
Mål:
Bredde:*
Høyde*
Montering:*


Kommentar:
Åpningstider

Mandag-fredag:
   08:00 - 16:00

Kontakt

Alta:
 78 44 36 80

Kirkenes:
 46 74 36 80

Vakt:
 92 40 36 80

E-post:
post@thermoglass.no


Kontakt oss via 

Messenger her

 Facebook