logo.png
 
 
 
 

  >

SCREENS

Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

- Screens fra Kjells Markiser
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Varmeinnslipp og innsyn skjermes effektivt med screen solskjerming. Det er målt over 90 % reduksjon av varmeinnslipp ved bruk av screens. Med en duk som er vevd slik at man kan se ut gjennom duken selv når produktet er nede, og gir den likevel bra utsyn og lysinnslipp.

- Mini Screens fra Kjells Markiser
Mini screens har en kompakt og elegant, rundt kassett perfekt til bruk på mindre vinduer, gjerne i kombinasjon med andre screens ellers på fasaden.

- Zip screens fra Kjells Markiser
Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt SIR-System™ som fungerer etter lynlåsprinsippet og gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil sterk storm (32 m/s).

- Screen Zip fra Norsol
Screen Zip fra Norsol gir behagelig innetemperatur, god utsikt, minimerer innsyn og håndterer skiftende værforhold & vindstyrker. Produktet dekorer fasaden og skreddersys ditt vindu. EN13659 vindklassifisert inntil klasse 6 (400 N/m2).

- Screen 90 og 120 fra Norsol
Norsol Screen gir et moderne uttrykk til fasaden. Den utvendige, perforerte rullegardinen vil avhengig av tekstilvalget dempe innetemperatur, begrense innsyn og bevare et godt utsyn.

- Screen 55 fra Norsol
Screen 55 fra Norsol er ideell til små vindusflater. Den minimalistiske kassetten har liten byggehøyde og kan eksempelvis monteres direkte på vippevinduer.
PRISFORESPØRSEL

Er du nysgjerrig på hva screens på dine vinduer vil koste? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi det for et uforpliktet tilbud.


Navn:*
Adresse:*
Tlf.nr.:*
E-postadresse:*
Produkt:*
Mål:
Bredde:*
Høyde:*
Montering:


Produktbeskivelse (farge, mønster, evn. annet):
Åpningstider

Mandag-fredag:
   08:00 - 16:00

Kontakt

Alta:
 78 44 36 80

Kirkenes:
 46 74 36 80

Vakt:
 92 40 36 80

E-post:
post@thermoglass.no


Kontakt oss via 

Messenger her

 Facebook